Ekologická likvidace vozidel

Ekologicky zlikvidujeme osobní vozidla, dodávky i motocykly. Vystavíme Vám zdarma Protokol o ekologické likvidaci, který je potřeba pro vyřazení vozidla z evidence motorových vozidel.

Ekologická likvidace vozidla je rychlá

Naši pracovníci fungují rychle - díky tomu celá likvidace vozidla proběhne během dvou až tří pracovních dnů. Poté vám ihned vystavíme Protokol o likvidaci vozidla a zašleme zpět technický průkaz.

V rámci procesu ekologické likvidace vám můžeme ušetřit čas i tím, že za vás odhlásíme vozidlo z registru!

„Dlouholeté zkušenosti a profesionalita“

Za naší prací stojí více než dvacet let tvrdé praxe. Díky tomu vám dokážeme bez zbytečného čekání vystavit Protokol o ekologické likvidaci vozidla, bez které vůz řádně neodhlásíte. Zvládneme zlikvidovat osobní vozidla, dodávky i motocykly. Také aktivně komunikujeme s Ministerstvem životního prostředí a se sdružením Autovraky JIH, které hraje důležitou roli při přijímání české i evropské legislativy v oblasti likvidace vozidel s ukončenou životností.

Vyberte si termín, který vám bude vyhovovat. Vozidlo si převezmeme ráno, odpoledne, večer i o víkendu.

Ekologická likvidace vozidla je šetrná k životnímu prostředí

Ekologická likvidace vozidla je jedinou možnou formou, jak vyřadit vozidlo z provozu a evidence. Z toho důvodu je možné předat vozidlo pouze osobám, které jsou provozovateli zařízení ke sběru, výkupu nebo likvidaci vraků.

Jaké doklady je třeba mít u sebe?

Pro úspěšné předání vozidla potřebujete tyto dokumenty:

Loc-AJ s.r.o.